Hodnotenia mojej práce od  svadobčanov pre mňa znamenajú veľmi veľa a taktiež dokážu pomôcť aj vám overiť si váš správny výber DJa.
Všetky recenzie sú prevzaté z Facebook recenzií a emilových recenzií.
Sú pravé a je jedoduché si ich overiť na mojom Facebook profile po kliknutí sem.

ĎAKUJEM NEVESTÁM A ŽENÍCHOM ZA KAŽDÚ SPÄTNÚ VÄZBU 🙏👰‍♀️🤵‍♂️
(59x) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


PALI KUČERA 17.05.2024

Dakujeme Lukáš za hladky priebeh, pohotovu komunikaciu a skvelu zabavu pocas nasej svadby. Odporucame vsetkymi desiatimi. 💃🕺

TIMEA BALCIAROVÁ 06.05.2024

Ďakujeme Lukáš za všetko! Skvelá komunikácia od začiatku až po rozlúčenie 🙂 profi prístup, vo veľa veciach si poradil a vyšiel v ústrety. Zábava bola super a užili si mladí aj starší 🙂 určite ťa budem ďalej odporúčať našim slobodným priateľom.

LAURA HAJDUOVÁ 01.05.2024

Lepšieho DJ-a na svadbu sme si ani nemohli vybrať. Boli sme maximálne spokojní. Ďakujeme 🙏🙏

JANKA LIPTÁKOVÁ 21.04.2024

Nemohli sme si vybrať lepšieho DJ na našu svadbu všetko bolo dokonalé Lukáš vytiahol na parket aj hostí, ktorí tvrdili, že nikdy netancujú a všetci sme sa veľmi dobre zabávali môžeme len odporúčať

MICHAL ŽGRADA 10.04.2024

Luca je super chlapik, vo všetkom nam vysiel v ustrety, super sa s nim komunikovalo. Vsetci sa dosýta vytancovali  a pochvalovali si zabavu. Veľká vďaka.

ALI KLIMZOVÁ 12.03.2024

Jedno veľké ďakujeme za ďalšiu skvelú zábavu na rodinnej akcii. Tento pánko vie dostať na parkete ľudí do riadneho bláznenia. Určite sme sa nevideli posledný krát Luki.
Odporúčame 💃💃💃

DANIELA H.  06.03.2024

Extremne sympaticky a topkovy Dj. Môžem len odporúčať

MIROSLAVA ANDERKOVÁ 06.03.2024

Veľká spokojnosť od začiatku akcie po jej koniec. Veľmi sympaticky, milý a ochotný človek. Veľký profesionál. Aj vďaka nemu mala oslava správnu atmosféru. Nemal problém zahrať hosťom na želanie čo je pre mňa veľký bonus. Určite odporúčam jeho služby ak sa chcete dobre zabaviť.

PAULINA KOČIŠOVÁ 05.03.2024 

Od príchodu DJ Luca do miestnosti som mala z neho príjemný pocit.Počas oslavy dokázal dostať všetkých na parket dokonca aj na stôl, tak bolo veselo. Ďakujeme veľmi pekne. Máme na čo spomínať.

LUCIA BOROŠOVÁ 05.12.2023 

,,DJ Luky na našej svadbe dodal neuveriteľný hudobný zážitok! Jeho výborne zvolené skladby vytvorili skvelú atmosféru a udržiavali nás na tanečnom parkete po celý večer. S profesionálnym prístupom a ochotou prispôsobiť sa našim požiadavkám nám urobil večer nezabudnuteľným. Prekvapením bol dokonalý spev na redovom, ktorý dal naživo! Bez váhania odporúčame jeho služby pre každú svadbu! Ďakujeme

VIKTÓRIA LAZAROVÁ 17.11.2023

Odporúčame všetkými desiatimi DJ Luca Biani je veľmi milý, ochotný a profesionálny. Na svadbe nám spravil skvelú zábavu, bavili sa všetky vekové kategórie. Krásne nasvietená sála, hudba k obradu presne podľa našej predstavy Ešte raz ďakujeme

DANIELA NAŠČÁKOVÁ 19.10.2023

Lukáš bol tá najlepšia voľba pri výbere DJa, ktorú sme mohli urobiť. Z jeho príjemného vystupovania, perfektného a profesionálneho prístupu už od prvého kontaktu, sme mali výborný pocit. Počas celej svadby bol veľmi nápomocný, jeho playlist roztancoval hostí každého veku . Všetci si veľmi pochvaľovali to, akú atmosféru dokázal vytvoriť.  Určite ho odporúčame všetkým, ktorí sa pri výbere DJa nevedia rozhodnúť.

Lukáš z celého srdca ti veľmi pekne ďakujeme za neskutočnú atmosféru, ktorú si na našej svadbe vytvoril.

VERONIKA KOZÁKOVÁ 17.10.2023

Luky bol top voľba pre našu svadbu, zlatý a vtipný chalan, obrad aj prvý tanec vďaka jeho nazvučeniu, nasvieteniu sály a krásnym efektom boli priam magické Počas celej svadby a aj pred ňou bol nápomocný, so všetkým nám vyšiel v ústrety a postaral sa o skvelú zábavu na parkete až do rána Ďakujeme!!

DANIELA MAJERNÍČKOVÁ 14.10.2023

DJ LUKÁŠko @lucabiani

Vďaka tebe bola naša svadba úplný zážitok od začiatku až po koniec. Skvelá atmosféra, brutálne songy po celý večer, zábava bravúrna a nezabudnuteľné šialenstvo pracovalo sa nám s tebou perfektne až je smutné, že už je tomu koniec no opäť by sme si ťa vybrali ak by sme si to mali zopakovať ešte raz.. všetkého dobrého prajeme a ostávame v kontakte. Ďakujeme Luky

MICHAELA DUJAVA ŽDÍMALOVÁ 16.09.2023

Ďakujeme za neuveriteľnú párty Odporúčame každému, kto hľadá spoľahlivého DJa, ktorý sa vie postarať o zábavu pre všetky generácie. Lukáš mal od začiatku skvelú kombináciu prístupu – profesionálny ale zároveň priateľský. Výborná komunikácia, pomohol nám vymyslieť vlastné čepčenie a na svadbe nemal problém s odmoderovaním celého priebehu Tanečné kolá vytiahli na parket takmer všetkých svadobčanov, Lukáš perfektne vystihoval náladu na parkete a nemal problém zahrať najrôznejšie štýly. Poriadna párty to bola vlastne už od ôsmej večer, hostia nechceli opúšťať parket a nohy sa nám spamätávali niekoľko dní Lukáša jeho práca nesmierne baví a svojim nadšením a energiou dopuje všetkých na parkete. Ešte raz veľké ďakujeme!

ZUZANKA EŠTOKOVÁ 03.09.2023

Tak to je DJ! Nadmieru sme boli spokojní a dakujeme za skvelú zábavu na narodeninovej párty. Každý si chválil. Veľmi veľmi príjemný a profesionálny DJ, skvely vyber piesni. 10/10 Určite môžeme len odporučiť a určite aj nabudúce budeme kontaktovať DJ LUCA BIANI. Ďakujeme

MARTINKA POLÁČKOVÁ 29.08.2023

Dj luca Biani lepsie sme si vybrat nemohli od prvej chvile pôsobil profesionalne, perfektný prístup a super playlist ktorý roztancoval aj babicku.Vždy bol nápomocný ked trebalo nieco vyhlasit lepši sme si vybrat nemohli a odporučila by som ho na 100% ked DJ tak Dj luca Biani dakujeme za výbornú zábavu osvetlenie saly a,nezabudnutelny zážitok svadobčania boli spokojní a mi tiež veľké ĎAKUJEME!!!!!

JAKUB SOPKO 21.08.2023

Od prvého kontaktu sme mali veľmi dobrý pocit. Hostia aj my sme sa perfektne bavili počas celej svadobnej hostiny. Vždy pohotovo reagoval a počas celej svadby nám bol nápomocný, keď trebalo niečo vyhlásiť alebo sme potrebovali nejako poradiť. Moderovanie malo ducha, hostí pekne zapojil do programu a bolo to super spestrenie večera. Hral nám výborné pesničky a na parket došli aj ľudia, čo s parketom absolútne nie sú kamaráti. Nemohli sme si lepšie vybrať. Zo srdca Ti ďakujeme Lukáš.

JANKA KOVÁCS 15.08.2023

Jeden super cool DJ, ktorý je maximálne profesionálny a vie sa aj parádne odviazať

Bez problémov bol ochotný urobiť aj odpytovanie. Stretli sme sa pred svadbou, dohodli sa na celom priebehu svadby. Pomohol a poradil. Mohli sme si vybrať konkrétne skladby, ktoré aj správne načasoval a zahral vo vysokej kvalite. A ten záver bol crazy súkromná diskotéka, na ktorej sa sme sa odviazali, tak ako za „mládi“.Vidno, že svoju prácu miluje a je jeho hobby. Ďakujeme krásne

ERIK EROR KURUC 12.08.2023

Skvelý DJ, lepšie sme si vybrať nemohli, skvelý playlist, úžasné osvetlenie, profesionálny prístup. Roztancoval aj 89 ročného dedka a to uz je čo povedať, zahodil palicu a tancoval ako Travolta v najlepších rokoch. Hodnotenie od 0 do 10 tak určite aspon 15. Ďakujeme Lukáš

TOMÁŠ MACICKA 08.06.2023

Profesionálny prístup a dobrá komunikácia – dotazník, osobné stretnutie a komunikácia počas svadby. Všímal si ľudí, ktorí netancovali a navrhol nám riešenie ako ich rozhýbať. Vynikajúci playlist zaplnil parket a zastavilo nás až vychádzajúce slnko. Vrelo odporúčame tohto DJ.

MONIKA BONKOVA 03.06.2023

Boli sme nadmieru spokojní, ľudia sa zabávali a odmietali odísť domov 😂 nikto neoľutujete, odporúčam všetkými desiatimi 👏👏👏

STANKA A MATEJ 19.05.2023

Ďakujeme Lukášovi za skvelú zábavu na našej svadbe 😘 Aj vďaka nemu bola atmoška úžasná, hostia sa bavili, my sme sa bavili, roztancoval dokonca aj našich 16 detičiek s rodičmi detskými skladbami 😃 plazivý dym je super voľba nielen na novomanželský tanec, ale dosýta si ho užili aj detičky 😆 rozhodli sme sa na základe recenzii a potvrdilo sa, že sme si vybrali výborne 👍 Vážime si jeho profesionálny, ale zároveň príjemný a ľudský prístup, jeho služby môžeme len odporúčať 😉❤️

TINKA D. 14.05.2023

Najlepší Dj na svete ❤️ nemohli sme si lepšie vybrať ❤️ aj vďaka nemu bol náš deň dokonalý ❤️😍

A.D. 10.04.2023

Ahoj, ďakujeme aj my za všetko 😊 Hudbu hodnotíme veľmi kladne, hostia sa zabávali každé kolo -rovnako tak aj my, keď sme mali možnosť byť na parkete. Od hostí sme tiež dostali pozitívne ohlasy na hudbu. Pozitívne hodnotíme najmä vyššiu frekvenciu zaradenia moderných skladieb po polnoci no zároveň skladieb, ktoré má možnosť väčšina poznať a tak sme si mohli aj zaspievať. 🤩 Zároveň sme si pochvaľovali výbornú komunikáciu a vystupovanie či už pred, alebo počas svadby, čiže v budúcnosti ťa radi odporučíme ďalej.😊

PETER ALBERT 05.03.2023

Môžem len a len odporúčať. Ochota,celkový prístup, skvelá show a súhra s hosťami, lebo keď sa hostia dobre bavia, baví sa aj DJ!

Natália & Tibor 4.3.2023

Ďakujeme ti za úžasný večer ❤️ ktorý sme si vychutnali naplno. Skvelá atmosféra, ktorú si zabezpečil svojim profesionálnym prístupom prekonala naše očakávania. Vrelo odporúčame a ešte raz ďakujeme. 😊

ZUZANA MIČINSKÁ 25.09.2022

Perfektný DJ, vďaka ktorému sme sa bavili nonstop a všetci hostia sa zhodli, že hral tak, že sa vôbec nedalo odísť z parketu mily, nápomocný, nevtieravý, profesionálny a vidno, že to čo robí, robí a naozaj chce, aby sa hostia bavili a mladomanželia boli 100 % spokojní – a to sa cení bez debaty a bez výhrad odporúčam Ďakujeme za všetko Zuzka & Peťo

JANA VOJTEKOVÁ 16.09.2022

Nechutne drzí Dj ktory nepustil hostí z parketu sa najesť !!!! ❤️ Nevestine črievičky a ženíchove topánky dostali poriadne zabrať 🙃. Atmosféra ktorú počas svadby vytvoril bola úžasná , vysoká profesionalita sa tu spojila s láskou k práci čoho výsledkom bola najlepšia párty v našom živote. Sme ti veľmi vďační a už sa tešíme na nejake to jubileum že sa zase zabavíme ❤️

BARBARA MAŽERIKOVÁ 14.09.2022

Najúžasnejší a naj vnímavejší profesionál na svete. Jeho interakcia s hosťami je perfektná, čím sa stáva zárukou kvality. Dokonca sme posunuli svadbu neskôr len, aby na nej bol DJ Luca Biani a bolo to najlepšie rozhodnutie, aké sme kedy spravili. Lukáš je jednoducho správna voľba. Ďakujeme za všetko.

A.V. 09/22 

Ešte raz ďakujeme 💜 bavili sa všetci, starí, mladí a aj zahraniční. Dokonca aj ženích tancoval viac ako som ho videla dokopy za tých 12 rokov 😀

LUCIA A ERIK 03.09.2022

Ďakujeme ešte raz za perfektnú zábavu do skorého rána a profesionalitu. Plný parket bol od začiatku do konca 😉 Odporúčame všetkými 10-timi 😊

BIB. 08/22

Perfektný prístup, úsmev na tvári, upravenosť, charizma DJa, ale najmä široká škála ponuky hudby, aj s možnosťou vlastného výberu pesničiek, to všetko hodnotíme na výbornú. Perfektný DJ, ktorý okrem iného ponúka plazivý dym, ale aj jedinečné nasvietenie priestorov, čo nemožno nevyužiť, ak chcete, aby Vaša svadba bola jedinečná 🙂 Ďakujeme !!!! Latino najviac♥️😊😊😊

KATKA CÉDLOVÁ 23.07.2022

Výborný Dj na profesionálnej úrovni, nemal problém sa prispôsobiť Česko Slovenskej svadbe, či už zvykami alebo hudbou. Nemohli sme si vybrať lepšie, určite doporučujeme Lukáš, ešte raz Ďakujeme

VIKTÓRIA B. 23.07.22

Niet čo dodať 😁skvelý DJ , na všelijaky žáner hudby🥰 a dúfam že bude veľa ďalších príležitosti aby sme tá zavolali zas 🥰

IV KA 27.06.2022

Takže zhrniem to len do pár slov- bola to neskutočná jízda

Lukáš je neskutočne vnímavý človek, pozerá po ľuďoch čo ich baví, na čo sa chytajú, čo chcú počuť, a bolo super vidieť ako ho baví vidieť baviť nás ozaj užíval si ten pohľad na nás všetkých ako sa masaker bavíme, vtedy človek vie že to robí od srdca Ďakujeme !!!!! Boli bomby

ANGELIKA MIKULOVÁ 20.06.2022

Skvelý DJ, super komunikácia a výborná zábava. Vrelo odporúčame všetkým

TINKA DOMONKOŠOVÁ 16.05.2022

Najlepší Dj na svete nemohli sme si lepšie vybrať aj vďaka nemu bol náš deň dokonalý

10.04.2022

Ďakujem veľmi pekne za super hudbu 🙂

MIRKA A RIKY 12.02.2022

ĎAKUJEME ❤️ za úžasný prístup a veľkú profesionalitu. DJ Luca Biani je jednoznačne to najlepšie, čo si na dotvorenie skvelej svadobnej atmosféry priať. No predovšetkým skvelý človek ❤️

ZUZANA DEMSKÁ KIRILAKOVÁ 19.10.2021

Je to super DJ, ktorý vie roztancovať všetkých hosti, rôzneho veku. Toto bola naša najlepšia voľba vo výbere DJ, ktorú sme mohli urobiť. Od rezervácie po samotný priebeh svadby bola bez problémová komunikácia. Taktiež, nám zariadil aj výborného harmonikára , ktorému taktiež ďakujeme. DJ Luca Biani vytvoril  úžasnú zábavu na našej svadbe, za čo mu ešte raz veľmi krásne ďakujeme.

J&Z 09/21

Ahoj ďakujeme ti ešte raz za uuužasnú zábavu. 😊 Všetci ťa chválili a aj ľudia ktorí chceli aby sme mali kapelu ,,že čo to za svadba bez nej …. tak potom úplne zmenili názor a hovorili že si takú zábavu urobil ako už dlho na žiadnej svadbe nezažili. Vážne ešte raz veeeeeľkeee ĎAKUJEME za uuuužasnú zábavu. 🥰

M&R 01.10.2021

Ešte raz by sme sa chceli poďakovať za super zábavu – bavili sa všetky vekové kategórie 🙂 Vytvoril si nám super atmosféru zábavu. Budeme len odporúčať ďalej, a veríme že sa stretneme znova pri nejakej milej akcii. 🙂

IVANKA TOMEČKO 10.09.2021

Úžasná zábava až do rána DJ milý, usmievavý, upravený. Vyhovel úplne všetkému Nemám čo vytknúť Úplná spokojnosť

ERIKA A TOMÁŠ 27.08.2021

Z celého srdca musím poďakovať tomuto veľmi šikovnému, nadanému a príjemnému DJ- ovi Lukymu za tú najlepšiu zábavu na svadbe, ktorú dokáže urobiť iba kvalitný DJ. Ďakujeme za náš svadobný deň. To nebola svadba to bola PÁRTY❤️

KLÁRA A JAKUB 14.08.2021

Milý Lukáš, chceme sa ti poďakovať za našu vydarenú svadobnú zábavu, na čom máš veľkú zásluhu. Keďže hudba a tanec spája ľudí, aj ty si spojil rôzne vekové generácie na našej svadbe vhodným výberom hudobného repertoáru. Tancovali všetci, každý si našiel tú svoju. Vycítil si kedy,, ktorá chvíľa ktorú pýta." 😊 Dôkazom toho bola tancovačka do skorého rána…. O zábavu sa postaral aj tvoj šikovný kolega harmonikár, pretože folklór na východniarskej svadbe nesmie chýbať. Spolupráca s tebou bola na profesionálnej úrovni a svedčí o tom aj stretnutie pred svadbou a spoločné riešenie našich predstáv. Ešte raz ti veľmi pekne ďakujeme, vo všetkom si nám vyhovel, si skvelý a šikovný v tom čo robíš, nech sa ti darí aj naďalej ľuďom spríjemňovať krásne životné udalosti. Klára a Jakub

ADRIÁNA JUREŇA ČAMAJOVÁ 10.08.2021

Ak by sme mali ešte jednu svadbu, vyberieme si rovnako! Vďaka Lukášovi sa naši hostia bavili až do rána, vyhovel všetkým našim požiadavkám, bol ústretový, ochotný, milý a hlavne veľký profesionál. Určite odporúčame ďalej!

ZUZANA CHROMÁ 09.07.2021

Na svadbe sme boli veľmi spokojný s hudbou a spoluprácou, DJ nám vo vsetkom vyhovel s úsmevom na tvári. Okrem hudby sme požiadali aj o osvetlenie, ktoré bolo úplne super a podľa predstáv od začiatku hostiny až po koniec zábavy. Odporúčam určite.

TOMÁŠ NEMČÍK 01.07.2021

Tak ako pisala Laura Uz od zaciatku ako sme zacali riesit vsetky pripravy spojene so svadbou az po jej dokonaly zaver, nemozem jedneho kriveho slovka povedat. Luky je komunikativny a sikovny chalan, ktory nam sprijemnil nas svadobny den v najlepsej moznej miere Dakujeme

NIKA BERNÁTOVÁ KRÍŠ 27.06.2021

Luky.Veľká vďaka za to že si s nami strávil náš veľký deň, urobil si ho ešte dokonalejším a krajším ako sme plánovali. Ak nemáte Dj na svadbu alebo iné podujatie tak Luky je jasná voľba. Ďakujeme N&M

13.06.2021

Perfektný DJ, ktorý sa postaral o úžasnú zábavu na našej svadbe a vyhovel všetkým naším požiadavkám 👍maximálna spokojnosť 👌 fakt odporúčam ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PATRÍCIA HUDÁKOVÁ 25.09.2020

Lukáško, ďakujem z celého že si sa nám staral o zábavu počas nášho dňa. Bol si úplne skvelý, výborne sme sa všetci zabavili, vytancovali.. Hral si vyborne!! 

JANA STAŇKOVÁ MYŠĽANOVÁ 28.07.2020

Všetkými desiatimi odporúčam v mene všetkých svadobčanov  DJa všetci sa super zabávali. Lukáš je ochotný, milý a verím, že každý si pri ňom prišiel na svoje

Určite odporúčam ak zvažujete DJ na svadbu poprípade inú príležitosť. Ďakujeme ešte raz za skvelú atmosféru

NIKA STAŇKOVÁ DŽUPINOVÁ 29.07.2020

Ďakujeme veľmi pekne za úžasnú atmosféru na svadbe určite sa do budúcna ešte ozveme Ďakujeme za prijemne a ústretové jednanie a komunikáciu zábava bola úžasná a atmosféra vytvorená Vami sa nedá opísať slovami Jednoznačne odporúčam

DOMINIKA BROSZTL 22.10.2019

Neskutočne veľa slov by sme tu museli napísať aby sme  vyjadrili neskutočne veľkú spokojnosť.. Ta spokojnosť sa slovami  vyjadriť nedá. ĎAKUJEME že si náš veľký deň bol s nami lepšie sme si ani vybrať nemohli. Spokojnosť maximálna., výborná komunikácia, priateľský prispup. ĎAKUJEME

ALAN MOHAMAD 07.10.2019

Skvelý DJ, profesionál a zároveň priateľský človek, mali sme ho na svadbe a boli sme veľmi spokojní. Odporúčame.

MÁRIA FULOP 19.09.2019
Skvely DJ Vyhovel vsetkym nasim poziadavkam a za nas velka spokojnost

VALERIA TÚROVÁ 18.09.2019

Bola som už na dvoch svadbách, kde DJ Luca hral a bol naozaj skvelýpostaral sa o perfektnú zábavumôžem ho len a len odporučiť

IVAN K. 05.09.2018

DJ Luca Biani se ukázal být jako skvělá volba pro středně velkou svatbu. Dokázal si skvěle poradit s výběrem hudby pro česko-slovenskou svatbu, dobře technicky zabezpečený, velmi milý, ochotný a vstřícný. Velmi solidní a odpovídající cena. Doporučuju!